На стадион „Огоста“ продължават със селекцията

На стадион „Огоста“ продължават със селекцията Добри новини дойдоха от стадион „Огоста“ във втория работен ден от новата седмица. В „Монтана“ си върнаха си свой юноша от „Левски“ (Лом), подписаха с вратар от ДЮШ и задържаха опитен полузащитник.
25-годишният полузащитник Николай Николов ще облече отново екипа на родния си клуб. През пролетта той бе неизменен титуляр в състава на крайдунавския тим и бе с основен принос за промоцията за Втора професионална лига, която „сините“ от Лом спечелиха убедително. Преди това Николов имаше и три успешни сезона в „Кариана“ (Ерден). Той в вторият нов футболист в „Монтана“, като преди него в отбора бе привлечен нападателят на „Царско село“ Стефан Христов. Договорът и на двамата е за срок от 2 години.
3-годишен контракт с родния си клуб подписа и младият вратар Петър Петров. През изминалия сезон той тренираше с представителния мъжки тим на „Монтана“ и бе първа опция под рамката на старшата възраст в първенството на елитната „А“ група U19. За Петров това е първи професионален договор.
Още един сезон на стадион „Огоста“ пък ще остане 29-годишният полузащитник Йордан Йорданов. През изминалата кампания Даната изигра 27 срещи за монтанци в efbet лига, а на неговия опит ще се разчита да помогне на отбора да се завърне отново в елита.
15.06.2021, 12:38 часа
994 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha