Близо 12 километра е опашката преди "Дунав мост" 2 при Видин, ТИР-овете изчакват и край Монтана

Близо 12 километра е опашката преди "Дунав мост" 2 при Видин, ТИР-овете изчакват и край Монтана Близо 12 километра е този следобед опашката от изчакващи да преминат през "Дунав мост" 2 Видин-Калафат ТИР-ове, научи агенция BulNews.
За да не изчакват на двулентовия околовръстен път на Видин, който е със стеснени платна заради изграждането на магистралата Видин-Монтана, екипи на МВР спират товарните автомобили, които пътуват към моста, на четирилентовия обходен път на Монтана.
"Спрени сме на Монтана- 100 километра преди Видин, толкова е опашката в България за дестинация Румъния. България не работи, държавата не работи", каза един от чакащите шофьори Иван Димитров.
Километричните опашки във Видин се задържат вече някалко седмици, ТИР-овете се отклоняват в буферна зона и в района на бившия фериботен комплекс. При интензивен трафик товарните автомобили се спират за изчакване на входа на града, пред Видахим, а когато е необходимо, пропускането им се организира още на териториите на областите Враца или Монтана, казаха от пътна полиция.
16.06.2021, 16:29 часа
1752 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha