Бедствие! Пороен дъжд наводни Лом, щетите са големи /снимки/

Бедствие! Пороен дъжд наводни Лом, щетите са големи /снимки/ Пороен дъжд наводни Лом и нанесе сериозни щети, научи агенция BulNews.
Снощи за рекордно кратко време небето причерня, секунди след това започна да гърми и заваля обилен дъжд, който превърна улиците на града в реки.
Стихията бе придружена с ураганен вятър, като изрови улици и републиканския път II-11 (ул. „Ковачишка“). В крайдунавския град има и десетки паднали дървета и скъсани ел. проводници. Цели квартали останаха без ток за близо два часа.
Бурята потроши асфалтови настилки и наводни мазета, отнесе и покрив на бензиностанция. Десетки коли се оказаха във воден капан на ул. „Пристанищна“ в района на надлеза.
Екипи на „Пожарна безопасност и защита на населението“ от Лом и Монтана, ОП „Чистота-Лом“, "Гражданска защита" и ЧЕЗ, отстраняват авариите.
Работата по отводняването, премахване на падналите дървета и почистването на улиците ще продължи и днес до пълно възстановяване на нанесените от бурята щети.
 
20.06.2021, 08:45 часа
3606 1
Коментари

20.06.2021, 12:09 часа
Природата е в предизборния заговор срещу герб.Прави мръсни предизборни номера. Изчегъртва красотите направени с половината от похарчените пари.Асфалта е с дебелината на евтин килим.А служебното правителство не се справя.Защо пуска дъжда да вали така?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha