Общинският младежки дом в Монтана празнува 50-годишен юбилей /снимки/

Общинският младежки дом в Монтана празнува 50-годишен юбилей /снимки/ Изложба на открито представя петдесетгодишната история на Общински младежки дом в Монтана, съобщиха от общинската администрация.
Паната от винил са опънати в Слънчевата градина и това е първата проява от поредицата изява, с които институцията ще отбележи юбилея си. Днес изложбата бе открита от кмета Златко Живков, младежи от няколко танцовите формации демонстрираха уменията си.
Близо 500 момичета и момчета участват в различните групи за развитие на умения, които организира общински младежки дом - Монтана, заяви директорът му Асен Асенов
В колажите от снимки са танцьорите от ансамбъл „Младост”, Dance Machine, клуб „Астра” и Мажоретния състав, певците от „Пъстренец Jr.”, трениращите шах, тенис на маса и източното бойно изкуство Винг Тчун. Сред запечатаните на кадър моменти са традиционни събития, организирани от институцията. Грабват вниманието моменти от Националния фолклорен конкурс „Напеви от Северозапада”, фотоконкурсите, турнирите по тенис на маса, демонстрациите по бойни изкуства.
 
23.06.2021, 16:38 часа
432 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha