Само в BulNews! Полицай от Бяла Слатина катастрофира по време на дежурство с личния си автомобил

Само в BulNews! Полицай от Бяла Слатина катастрофира по време на дежурство с личния си автомобил Полицай от Районното управление в Бяла Слатина снощи е самокатастрофирал край бензиностанция „Лукойл“ в града, научи ексклузивно агенция BulNews.
Според свидетели на инцидента служителят на МВР Найден Найденов е бил в неадекватно състояние. Мъжът е шофирал личния си автомобил „Ауди“, докато е бил дежурен.
Разследване на медията ни установи, че същият полицай преди е работел в АЕЦ „Козлодуй“, откъдето е махнат заради системната злоупотреба с алкохол. Негови бивши колеги разказват, че Найденов нямал мярка и се стигало до припадък от прекаляването с напитките.
По тази причина той е преместен в Бяла Слатина, където работи като квартален на село Габаре.
И след преназначаването му Найден Найденов продължил с пиянските изцепки. Стигнало се е дотам предишният директор Янко Янколов да му отнеме служебното оръжие, тъй като е бил опасен както за колегите си, така и за обществото. От уволнение го спасил началникът на „Охранителна полиция“ в Бяла Слатина Пламен Нанков, който е негов кръстник. Самият Нанков е скандално известен в града, за което агенция BulNews единствена писа:

Срамна гледка! Мъртво пиян полицай от Бяла Слатина спи след запой на масата /уникална снимка/

Възмутени граждани твърдят, че само преди 3 седмици Найден Найденов отново е самокатастрофирал. Тогава се е ударил с личния си автомобил „Мазда“.
Жители на Бяла Слатина са сигурни, че и този, и предишният пътен инцидент, не са докладвани на КАТ и МВР, както е по закон, и причината за това се крие във вероятната употреба на алкохол.
Още на следващия ден, след катастрофата с неговата „Мазда“, Найденов си купува „Ауди“-то, с което се е ударил снощи.
В града се коментира, че вероятно трябва ченгето да прегази човек, за да се сложи край на неговите пиянски изпълнения. До тогава шефът на униформените Пламен Нанков ще продължава да го пази от уволнение.
Междувременно районното управление на полицията в Бяла Слатина продължава да е без началник. По информация от областната дирекция на МВР във Враца това ще продължи поне още 2-3 седмици, тъй като никой не иска да го оглави. През това време мишките ще си играят на бързи и яростни…
24.06.2021, 10:32 часа
9772 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha