Петя Аврамова: Да дадем шанс на феър плея в политиката /снимки/

Петя Аврамова: Да дадем шанс на феър плея в политиката /снимки/ Отборът на „Фантастико“ стана шампион в турнира „Дай 5“, организиран от ГЕРБ-СДС. В него участваха 12 отбора от област Враца. На второ място се наредиха Далекс – Косталево, а на трето – Амиго – Кулата. Организаторите връчиха и 5 индивидуални награди: „Голмайстор“ на турнира стана Мирослав Йорданов от „Фантастико“, „Най-добър вратар“ беше Александър Александров от Амиго – Кулата, призът „Най-добър играч“ взе Станислав Димитров от Амиго, за „Най-добър защитник“ на турнира беше обявен Пламен Нитоловски от Миньор-Згориград, а „Най-добър полузащитник“ стана Мартин Монков от отбора на Косталево.
„Спортът възпитава и обединява хората. Всички вие бяхте участници във футболния турнир, водени от желанието за победа. Но го направихте по правилата на играта и заради удоволствието от нея. Винаги съм разбирала и политиката по този начин – като съревнование на идеи ЗА“, каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Враца Петя Аврамова, преди да връчи купата на шампионите от Фантастико. „С компромати и реваншизъм не може да се управлява държава. Затова нека да дадем шанс на феър плея и в състезанието наречено „Парламентарни избори“, добави тя.
Награди бяха връчени от кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Красен Кръстев, д-р Костадин Шахов, Мирослав Аспарухов, Мартин Харизанов, Владимир Миленков, д-р Иво Ралчовски и от общинския ръкводител на ГЕРБ-Враца Калин Каменов. Кандидатът за народен представител от коалицията Мирослав Комитски пък беше част от отбора Бойко – Криводол.
В турнира „Дай 5“ участваха още отборите Ботев – Лиляче, Триъгълника, Атлетик 1996, Авангард Олд Бойс, Ботев 93, Околчица и Корект. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова даде начало на турнира с демонстрационен мач между сборни отбори на общински съветници, кандидати и младежи ГЕРБ.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление
 
05.07.2021, 09:23 часа
1711 0