Местната структура на Съюза на слепите отбеляза 100-годишния си юбилей на организацията във Враца /снимки/

Местната структура на Съюза на слепите отбеляза 100-годишния си юбилей на организацията във Враца /снимки/ С празничен концерт, териториалната структура на Съюза на слепите в България отбеляза 100-годишния юбилей на организацията във Враца, съобщиха от общината.
Председателят на врачанската организация – Илияна Киркова заяви, че желанието на членовете е хората без зрение да станат видими за обществото.
„Благодаря на Община Враца за подкрепата. Вярвам, че с общи усилия ще продължим да създаваме възможности, чрез които хората със зрителни проблеми да са пълноценна част от обществото“, допълни Киркова и връчи плакет за ползотворно сътрудничество на кмета Калин Каменов. 
„През последните години полагаме усилия за осигуряването на достъпна среда във Враца. Вашето мнение и градивна критика са важна част от реализирането на този процес. Честит празник!“, каза градоначалникът в рамките на събитието.
Програмата продължи връчване на грамоти на партньорите на Териториалната организация на Съюза на слепите, както и концерт на пианистката Елица Стефанова.
14.09.2021, 15:49 часа
771 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha