Диетолог: Забравете за хот дог и бургери след 30

Диетолог: Забравете за хот дог и бургери след 30 Диетолог изброи храните, които не трябва да се консумират от хората над 30-годишна възраст. Дана Лий Смит в статия за Eat This, Not That говори за продуктите, които трябва да бъдат забравени след 30-та годишнина.
На първо място, авторът съветва да се спре яденето на подсладено кисело мляко, което съдържа захар в огромни количества. Това правило важи за торти, мъфини и различни видове закуски.
"Сладките безалкохолни напитки съдържат потенциално причиняващи рак цветове и е основният източник на захар в диетата", каза Смит.
Ето и останалите забранени храни: месо с хрупкава коричка; сосове от соя и сирене; салами и хот -дог; чипс; маргарин; бекон; гевреци и бял хляб;
продукти, съдържащи оцветители и консерванти; айс кафе; вегетариански бургери; консервирани плодове.
Диетологът призовава да не се консумират и коктейли и бира, тъй като алкохолът може да причини безсъние, което да доведе до глад за храна на следващия ден. Освен това с течение на времето кожата губи своята еластичност и се появяват бръчки.
Дана Лий Смит заключи, че премахването на тези храни ще позволи на човек да остарее "грациозно", както и да остане в добра форма.
 
16.09.2021, 12:40 часа
293 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha