"Продължаваме промяната"! Петков и Василев обявяват политическото си бъдеще утре

"Продължаваме промяната"! Петков и Василев обявяват политическото си бъдеще утре "Продължаваме промяната" ще е името на политическия проект на Кирил Петков и Асен Василев. Това стана ясно от прессъобщение, изпратено до медиите, с покана за среща с бившите министри по повод техните бъдещи действия. Във фейсбук страницата е посочено, че това е "политическата организация". 
В неделя от 11 ч. е така очакваното събитие, на което Петков и Василев ще заявят политическите си намерения. Всички прогнозират, че те ще се включат в предизборната битка. 
Срещата ще се излъчва и на живо във фейсбук страницата на "Продължаваме напред". 
Кирил Петков и Асен Василев се познават от годините. Двамата споделят, че се познават добре, а в работата си имат еднакви виждания. Най-вече за развитието на България те са единодушни как може да дойде промяната. Думата "промяна" не веднъж беше ключова в изказванията на Кирил Петков. Той, както и Асен Василев, настояват, че влизайки във втория служебен кабинет на Румен Радев, са съумяли да наложат добри практики и в икономиката, и във финансите. 
Не случайно двамата бяха предпочетени и от "Има такъв народ" за министри при евентуален кабинет на партията на Слави Трифонов. Стана ясно впоследствие, че Петков и Василев са имали сериозни различия във вижданията си както с екипа, така и с кандидат-премиера Николай Василев в първия проектокабинет на първата политическа сила в 46-ия парламент. 
Специалисти от рано пък прогнозираха, че Кирил Петков и Асен Василев имат по-големи амбиции и ще разширят полето си на изяви и извън служебното правителство. 
Още в четвъртък бившият икономически министър обяви, че ще влезе в партийната битка.
18.09.2021, 13:45 часа
1447 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha