Ефектът BulNews! ЗНС поиска оставката на обявения за педофил общински съветник във Враца Венелин Петров

Ефектът BulNews! ЗНС поиска оставката на обявения за педофил общински съветник във Враца Венелин Петров Само няколко часа, след като агенция BulNews огласи скандално разследване със скрита камера за педофилия срещу врачанския бизнесмен и два пъти общински съветник Венелин Петров, от партия Земеделски народен съюз излязоха със специална декларация.

Мега скандал! Скрита камера хвана в крачка общински съветник от Враца-педофил /снимки+видео/

Венелин Петров трябва незабавно да подаде оставка като общински съветник във Враца и да бъде разследван от прокуратурата. Това пише в извънредната позиция на общинското ръководство на Земеделски народен съюз, от чието име скандалният сенатор кара втори мандат в местния парламент.
Публикуваме пълния текст на декларацията:
„Общинското ръководство на Земеделски народен съюз - Враца изразява своето дълбоко възмущение от действията на общинския съветник Венелин Петров, установени в журналистическо разследване от журналиста Станислав Цанов. Подобно поведение е далеч от моралните и човешки стандарти, на които се основава нашата дейност като политическа организация и ние държим Петров да понесе своята морална, политическа и наказателна отговорност за това. Настояваме той незабавно да се оттегли от общинския съвет, като същевременно компетентните органи да извършат необходимите проверки, дали стореното от Венелин Петров съставлява престъпление и следва да бъде преследвано според законите на страната“.
Общинско ръководство на ЗНС, Враца
20 септември 2021 г.
20.09.2021, 15:09 часа
6174 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha