Ексклузивно в BulNews! Първи кадри на намерения тази нощ труп на Боби Пантата край Враца /ужасяващи снимки 18+/

Ексклузивно в BulNews! Първи кадри на намерения тази нощ труп на Боби Пантата край Враца /ужасяващи снимки 18+/ В редакцията на агенция BulNews бяха получени ужасяващи снимки на намерения тази нощ труп край Враца.
За тежкия криминален инцидент съобщиха официално тази сутрин от областната дирекция на МВР.

Зловеща находка! Откриха труп на човек край Враца

Ужасяващите кадри са направени преди да пристигнат полиция и линейка на местопроизшествието.
От разположението на тялото може да се направи обоснованото предположение, че починалият мъж е бил ударен от лек автомобил, който е излизал от село Згориград в посока Враца. Не е изключено обаче и да става въпрос за инсценировка, чиято цел е била да прикрие нанесен тежък побой. Конкретната причина за настъпилата смърт ще стане ясна след извършването на назначената аутопсия.
Разследване на агенция BulNews установи, че жертвата е 51-годишният Боян Светлозаров-Боби Пантата от близкото село. Мъжът е живеел сам, тъй като се развел отдавна, а родителите му са починали. Съседи разказват, че приживе той не е бил агресивен и не предизвиквал конфликти. Понякога е извършвал дребни ремонти, но по-често предпочитал да се черпи с приятели. Заради безпаричие той разпродал цялото си имущество и затова родната му къща изглежда зловещо без врати и прозорци.
И в момента криминалисти от областната дирекция на полицията във Враца извършват оглед на местопрестъплението.
30.09.2021, 13:16 часа
17318 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha