Как да бъде докосвано "петното" на мъжа, за да свърши бързо?

Как да бъде докосвано "петното" на мъжа, за да свърши бързо? Зоната с размери на пощенска марка между мъжките тестиси и задника е известна по няколко начина.
Физиологичният или медицински термин за областта е перинеум, но най-честият жаргон е „петното”, което е силно ерогенна област. Това определено е зона, с която искате да се запознаете, въпреки окосмяването (мъжете често не бръснат там) и изпотяването. Заради близкото си разположение до тестисите и бедрата може да има тънък слой пот, сперма или смазка върху него.
Как да докосваме „петното”, за да го докараме светкавично до оргазъм?
Има няколко начина.
Първият е твърд масаж. Мъжете обичат да си пипат топките, със здрав захват и леко повдигнати във въздуха. На вас ви се пада честта да ги погалите и внимателно да ги подръпнете.
Направете това няколко пъти, след това преместете пръстите си назад към перинеума. Продължавайки да държите тестисите в дланта си, натиснете „петното” - първо леко, след това силно. В идеалния случай бихте направили и едно фелацио заедно с галенето на тази област. Това вероятно ще го накара да постигне оргазъм.
Говорейки за оргазми, това е моментът, в който „петното” трябва да бъде включено активно в играта
Както и да го правите - орално, вагинално, анално - ще усетите как той достига кулминацията, докато натиска ръката ви върху перинеума си. Масажирайте го здраво. Не го щадете.
Заради всички нерви, които преминават през перинеума, той вероятно ще достигне кулминация по-наситено, откогато и да било. Най-вероятно е да ви помоли да спрете.
Докато прави това, отпуснете натиска. Това ще му помогне да се съвземе от тежката кулминация.
Много мъже също полудяват за орална стимулация на тази област.
Засмучете топките на своя патньор и използвате ръката си, стимулирайки члена му. Не забравяйте да проследите линията от задната страна на тестисите му до неговото петно с език.
Както и да наричате тази зона, направете я част от вашия сексуален репертоар. Вашият мъж ще ви благодари.
17.10.2021, 10:00 часа
1286 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha