Полицията във Враца разби измамна схема с офис обзавеждане за 50 бона, замесени са и македонци /снимки/

Полицията във Враца разби измамна схема с офис обзавеждане за 50 бона, замесени са и македонци /снимки/ Полицията във Враца е разбила измамна схема с офис обзавеждане за 50 хил. лв., съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера, след оперативно-следствени действия, е извършено претърсване в частен дом в село Оходен, ползван от двама криминално проявени и осъждани от Враца. Последвал и тараш в бившето летище в града, използвано за хале от единия.
В хода на операцията са извършени проверки и в частен дом в Краводер, частен адрес във Враца и промишлено хале в областния център. Трите обекта са ползвани от трима души, като единият от тях е криминално проявен. По непотвърдена информация в схемата има замесени и двама северномакедонци 
При тараша в обектите са били са намерени и иззети 1047 кашони с вещи с различна големина, съдържащи санитарно обзавеждане, мебели, килими, строителни материали, столове, паркети, плочки, вани, осветителни тела и множество мебели за офис обзавеждане на приблизителна пазарна стойност на 50 000 лв.
Работата по случая продължава. 

 
05.11.2021, 09:23 часа
9935 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha