Недопустимо! Осъждан видинчанин е сред учредителите на комитет в подкрепа на Румен Радев /снимка/

Недопустимо! Осъждан видинчанин е сред учредителите на комитет в подкрепа на Румен Радев /снимка/ Осъждан за нанесен побой над възрастна жена е сред учредителите на организация в подкрепа на Румен Радев, установи проверка на агенция BulNews.
В началото на месеца във Видин общественици, кметове и политици основаха Комитет в подкрепа на кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Сред уважаваните личности, обаче, по неясни причини, в него е попаднал и скандалният областен лидер на „Има такъв народ“ Милен Милчев.
Мъжът стана известен в обществото като бияч, който посяга на беззащитни жени. За неприятния случай писа единствено медията ни.

Ексклузивно в BulNews! Лидерът на ИТН във Видин Милен Милчев крие присъда за нанесен побой над беззащитна жена, оставката става неизбежна

Във Видинско за Милен Милчев вече се знае достатъчно и това в никакъв случай не работи за неговия положителен публичен образ. Пишман политикът полага изключителни усилия миналото му да не става известно на обществото, но поредица от публикации на агенция BulNews разкриха истинския му образ.

Само в BulNews! Сензационни разкрития за лидера на ИТН във Видин Милен Милчев

Вече за всички непредубедени хора е ясно, че Милен Милчев е типичен пример за политическа проститутка. Повече от десетилетие той опитва да пробие във властта чрез различни политически организации и обединения, за да стигне в момента до лидерската позиция в партията на Слави Трифонов. Шоуменът трябва по най-бързия начин да изчисти "Има такъв народ" си от мутри като Милен Милчев. Иначе е вероятно и тук той да остане, докато разбере дали ще получи важен пост, след изборите и при разочарование ще потърси следващата партия, в която да се пробва.

Странно! Лидерът на ИТН във Видин Милен Милчев не е ходил в казармата, но пък се прави на самбист

До изборите на 14 ноември остават броени дни. Видинчани трябва внимателно да избират за кого да дадат своя глас, за да не допуснат кандидати като компрометирания Милен Милчев да стигнат до властта. Хора с неговите амбиции не направиха нищо за обществото, а използват политиката за лично облагодетелстване. Дайте своя вот за чист кандидат, а не за поредната политическа проститутка. Милен Милчев не е вашият човек! Мутри вън!
10.11.2021, 08:53 часа
5938 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha