Откриха тялото на изчезналата жена от София в куфар във водоем край Перник

Откриха тялото на изчезналата жена от София в куфар във водоем край Перник Откриха тялото на изчезналата 33-годишна Евгения Владимирова, която бе в неизвестност от октомври тази година.

Издирва се: Млада жена изчезна в София /снимка/

Жената е била убита, а тялото е било намерено в куфар във водоем край Перник.
Евгения Владимирова изчезна в средата на октомври, като според показания на нейни близки пред полицията тя отишла на фитнес.
От Столичната дирекция на вътрешните работи дадоха брифинг във връзка с откритото в тяло на изчезналата миналия месец жена. В него участваха Петър Петров, началник на "Криминална полиция" в СДВР и Николай Станчев, началник на отдел "Разследвания".
"На 14 октомври е получен сигнал в МВР за изчезнала българска гражданка. Във връзка с това е организирано оперативно-издирвателно мероприятие. Ежедневно се извършваха действия за установяване местонахождението на лицето. На 12 ноември лицето бе открито в района на Перник", каза Петров.
"От събраната на 14-и 15-и информация стана ясно, че става въпрос за престъпно деяние, като за него бе образувано досъдебно производство. В периода от 14-и октомври до вчерашна дата и до момента включително са извършени десетки процесуално следствени действия, издирвателни мероприятия, проверени са всички версии, за които можем да се сетим ние, но и вие", каза колегата му Станчев.
"Във вчерашния ден се намери тялото на безследно изчезналата жена. От това, което ние направихме във вчерашния ден като действия по разследването, стана ясно че става въпрос за насилствено причинена смърт", уточни началникът на отдел "Разследвания".
"Всичко събрано е докладвано на Софийска градска прокуратура. Тялото е намерено в околностите на град Перник. Към момента има три задържани лица, чиято съпричастност към деянието се установява", заяви Петров.
Станчев уточни, че арестуваните са мъжът на жертвата, баща му и майка му.
По случая тече разследване, разпитите продължават.
13.11.2021, 13:13 часа
917 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha