Отива си една епоха! Бутат сградите на бившата печатница "Полипринт" във Враца /снимки/

Отива си една епоха! Бутат сградите на бившата печатница "Полипринт" във Враца /снимки/ Бутат пустеещите сгради на бившата печатница "Полипринт" във Враца, видя репортер на агенция BulNews.
Новината бе потвърдена от собственика на имота Николай Коцев.
Преди 10 ноември 1989 г. това бе една от най-големите печатници в България. След демократичните промени фирмата фалира, а сградите се превърнаха в свърталище за клошари, които често палеха пожари и създаваха работа на огнеборците и полицията.
Причината за премахването на двете части е, че те са опасни за преминаващите и живеещите наоколо и от много години не се използват. 
Първо започна бутането на новата част, която Николай Коцев притежава от 2008 г., а след това ще бъде съборена и старата сграда. Той я придоби чрез ЧСИ през 2020 г. 
Собственикът е уверен, че наетата за разрушаването фирма ще изчисти навреме терена, без да затруднява живеещите наоколо.
Николай Коцев все още обмисля бъдещето на имота, но най-вероятно там ще се построи нова, модерна сграда. 
15.11.2021, 15:48 часа
7124 3
Коментари

Г-н Каманяр

15.11.2021, 20:45 часа
Само олигофрени останаха в тоя град, че теглат и кредити да купуват ''новото'' строителство за по 90к минимум хахаха, идиоти.

Летящия Холандец

15.11.2021, 20:45 часа
Ехееее, каква голяма стъпка за нашият град! пак ли ''главния архитект'' без образование ИлЯн пичката ще строй некоЙ нов хотел или сграда? половината град е празен, а тия само строят. Един ден, като се окаже, че 90% от земята в града е техна ще ревете

герб умре

15.11.2021, 17:28 часа
'А този от къде има пари да купи сградите,че и ще прави нещо
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha