Вижте кои са новите депутати от Северозапада /пълен списък/

Вижте кои са новите депутати от Северозапада /пълен списък/ Стана ясно кои са новите депутати от Северозападна България в 47-то Народно събрание.
От Видин народни представители отново ще са юристът Иво Атанасов от "Има такъв народ", Росица Кирова от ГЕРБ-СДС и социалистът Филип Попов. Четвъртият мандат е за "Продължаваме промяната" и Петър Миланов, който е представен като директор на фондация "Нова генерация".
От Враца двама народни представители ще има със сигурност ГЕРБ-СДС и те ще са досегашните - бившият регионален министър Петя Аврамова и Красен Кръстев. В парламента от "Продължаваме промяната" влиза предприемачът и инженер Деница Симеонова. Народни представители отново ще бъдат журналистът Александър Симов от БСП и юристът Цветан Енчев от ДПС. Ако Енчев избере да е депутат от друг район, мястото е за лидера на ДПС в Мездра Каролина Кьолер. Последният мандат ще е за "Има такъв народ" и досегашния депутат Георги Георгиев.
Депутати с опит ще са новите народни представители от Монтана. Това са Ирена Димова от ГЕРБ-СДС, Ирена Анастасова от БСП, Димитър Аврамов от ДПС и Пламен Абровски от "Има такъв народ". Новата формация "Продължаваме промяната" вкарва Инна Иванова, която според визитката е специалист по хранително-вкусова промишленост, развива агробизнес и е шампион по плуване.
17.11.2021, 15:56 часа
7795 2
Коментари

Запознат

18.11.2021, 11:01 часа
По-добре Харизанов, че е млад, инициативен и необременен, отколкото хиената Петя Аврамова! Но не й се пуска кокала! Като не искат ГЕРБ да дават шанс на младите и амбициозни хора, сега ще духат супата! Както е тръгнало ще стигнат нивото на БСП. Ха ха!

css

17.11.2021, 20:17 часа
Къде е Харизанката като се пънаха всичко толкова за него вече не знам си за кой път - ту общински, ту депутат
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha