Вижте какво представлява секс масажът "Нуру"

Вижте какво представлява секс масажът "Нуру" Има причина хората да обичат да гледат борба в кал. Телата, покрити от главата до петите в това хлъзгаво вещество, са завладяващи и еротични. Така че не е изненада, че нуру масажът стана много популярен.
Ако никога не сте чували за нуру масаж, това е техника за масаж на цялото тяло, при която и двамата партньори се намазват изцяло с масажен гел от главата до петите и използват телата си, за да галят, търкат, гъделичкат, „месят”, приплъзват в тялото на другия.
Това е върховната тръпка за взаимно масажиране. Практикуването на нуру масаж е една от най-добрите форми на любовната игра. И е почти гарантирано, че ще вкара и двама ви в настроение за креватна любов.
Дами, оставете любимия да се плъзне между гърдите ви, като ги държи здраво, но внимателно, притискайки ги около пениса си за чувствен масаж. Момчета, докосвайте партньорката си като на забавен каданс, за да засилите нейната чувствителност и да увеличите възбудата й, причинявайки свиване на клитора й.

Произход на нуру масажа
Японската дума nuru nuru означава „хлъзгав“. Този хлъзгав масаж има за цел да примами и вкара в интимните дебри вас и вашия партньор. Произхожда от Кавасаки, Япония и е чудесен начин да стимулирате всяка част от вашето тяло и това на партньора ви - от главата до петите и навсякъде между тях.
Този тип масаж е не само еротичен, но и забавен и релаксиращ.
За да се насладите на нуру масажа, намерете добър хлъзгав гел, след това го смесете с вода в купа. Излейте го върху телата си, започнете да масажирате раменете, гърба и краката си.
Плъзгайте телата си едно в друго и открийте какво ви кара да се чувствате добре, докато го правите. Няма грешен начин да се насладите на нуру масажа. Може да бъдете възможно най-креативни - просто се съсредоточете върху всичко, което се чувства добре за вас и вашия партньор.
Започнете „масажа си без ръце“ - с дъха, последван от използването на косата. След това покрийте тялото си с масажен гел и се качете върху партньора си, като използвате различни части на тялото си, за да го масажирате, като брадичката, лактите, зърната и дупето. Чувствено се плъзгайте нагоре и надолу в забавен каданс, след това от страна на страна и с кръгови движения, използвайки гениталиите си, за да докарате любовника си до щастлив край, масажирайки го.
Масажът "Нуру" предлага уникално усещане за безтегловна свобода. Двойките трябва да го опитат, защото не само терапевтично е да споделяте масажи, но е и нещо ново и вълнуващо за вашия сексуален живот.
Намазаните тела са необременени тела, което създава цял, нов свят на пози с партньора ви, запалвайки въображението ви по нови начини, подхранващи взаимните ви оргазми.
Няма грешен начин да се насладите на нуру масаж, а практикуването му ще гарантира, че и двамата сте отпуснати, спокойни и готови за всичко в леглото. Това е идеалната любовна игра, която да доведе до чувствена и незабравима вечер.
24.11.2021, 11:00 часа
2878 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha