Не отваряйте! Ужасяващи кадри на намерения труп във Враца, полицията с първи версии за причините за смъртта /снимки 18+/

Не отваряйте! Ужасяващи кадри на намерения труп във Враца, полицията с първи версии за причините за смъртта /снимки 18+/ Полицията във Враца вече има първи версии за причините как се е стигнало до смъртта на намерения труп в спортния комплекс „Христо Ботев“ в града, научи ексклузивно агенция BulNews.
Припомняме, че в понеделник жена откри човешки останки близо до пътека, по която се минава от тренировъчните игрища към бул. „Васил Кънчов“.

Ужасяваща гледка! Откриха разлагащ се труп до стадиона във Враца /снимки/

В първоначалното съобщение на полицията беше посочено, че разследващите работят по чл.115 от НК или за убийство от неизвестен извършител.
В хода на досъдебното производство било установено, че около 70-годишният мъж няма травми и следи от насилие по тялото си и най-вероятно става въпрос за естествена смърт. Той е с побеляла коса, част от която се е запазила върху оглозгания череп.
Починалият вероятно е минавал по пътеката, прилошало му е и е паднал в храсталака около нея. По неофициална информация това е станало преди 5-6 месеца и през това време животни са изяли трупа.
Разследващите са оптимисти за разкриването на неговата самоличност, тъй като в починалия е намерен мобилен телефон и по контактите в него бързо ще установят кой го е използвал.
24.11.2021, 10:38 часа
10253 1
Коментари

козаря

24.11.2021, 11:41 часа
Е да беее, той си е ходил оттам ей така. Скуби - Ду отново разкриха мистерията. Във Враца имаме ''читави'' криминалисти
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha