Ад! Антиваксъри си подаряват менте сертификати за рождените дни

Ад! Антиваксъри си подаряват менте сертификати за рождените дни „Зеленият сертификат няма да промени статуквото - процента на образовани и необразовани българи. Само ще отключи този инстинкт за далаверата сред антиваксърите.
Впрочем сега стана модерно фалшивите сертификати да се подаряват на именни и рождени дни. Вместо картина, книга или диск с хубава музика се подарява това. Така част от обществото ще търси лесния път към осигуряване на положение”, предупреди проф. Коста Костов в интервю за „Марица”.
„И тази тенденция ще нарасне. Броят на зелените сертификати в България многократно надвишава броят на ваксинираните. Това е ясно указание, че нещо нередно се случва. Сега с въвеждането на сертификати за антитела ще се увеличат и фалшификатите.
Представете си какво чудо ще настане в лабораториите, където правят тестовете за антитела! Ще се наложат критерии, които изискват високи стойности, и ще се дават пари да се трансформират данните“, ващае проф. Костов.
Проф. Коста Костов е национален консултант по белодробни болести към Министерството на здравеопазването в периода 2013-2019 г. и действащ консултант на НЗОК. Консултант е по белодробни болести на медицински център „Inspiro". От 2019 г. е консултант по белодробни болести в УМБАЛ „Св. Анна“ в София. Има 4 придобити специалности: вътрешни болести, пневмология и фтизиатрия (белодробни болести), военнополева терапия и медицински миниджмънт. Специализирал е в Швейцария и Германия. Има завършен курс по лидерство в престижния London Business School. Многогодишен лектор по белодробни болести към Медицински факултет на СУ „Св. Климент Охридски”.
26.11.2021, 13:09 часа
535 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha