Община Берковица обяви конкурс за най-красива коледна украса

Община Берковица обяви конкурс за най-красива коледна украса Община Берковица обяви конкурс за най-красива коледна украса, съобщиха от местната управа.
В него могат да участват граждани, фирми и институции от общината, със снимки на създадена от тях външна коледна украса на търговски обекти и обекти в сферата на услугите – витрини и външни пространства, на жилищни обекти – сграда, балкон, двор, междублоково пространство, на обществени и корпоративни обекти – бизнес сгради, офиси, хотели, държавни, общински институции (училища, детски градини, клубове, кметства и кметски наместничества) и др.
Конкурсът има състезателен характер.
Участниците следва да изпращат до 2 броя снимки на украсените от тях обекти на имейл: [email protected] от 1 декември 2021 година до 31 декември 2021 година като предоставят име и фамилия/име на организацията, квартал/жилищен комплекс или улица/булевард на украсения обект и телефонен номер за връзка.
Снимките ще бъдат публикувани в официалната Facebook страница на Община Берковица своевременно след получаването им заедно с информация за участника – име и фамилия/име на организацията и местонахождение – квартал/ж.к., улица/булевард.
Авторът на снимката, събрала най-много харесвания, ще получи парична награда в размер на 300 лева.
26.11.2021, 13:49 часа
237 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha