Секс помагало: Мъжките ерогенни зони според зодията

Секс помагало: Мъжките ерогенни зони според зодията Овен
Главата и ушите
Ерогенните зони на мъжът Овен символично са свързани с  неговия знак. Това, което се откроява най-много тук, са главата и рогата, така че не е чудно да откриете ерогенните му зони точно там. Играйте си с косата му, почешете скалпа му. Можете много лесно да стимулирате ерогенните зони на мъж Овен, където и да сте, без това да изглежда твърде неприлично! Разбира се може да стимулирате частта зад ушите и самите ушни миди. Не забравяйте - и устните са на главата, нали? Прокарайте пръсти по тях, захапете ги чувствено и целувайте нежно клепачите му.

Телец
Шията и врата
Въпреки че телците имат рога, те не са на преден план. Това, което при тях е много добре развито е силният врат, където именно се намират и мъжките ерогенни зони в този знак. За да възбудите Телец, влезте в ролята на вампир! Обсипете врата му с целувки и страстни захапвания. Правете го постепенно! Започнете с целувка по устата, след това слезте до врата и спокойно се задръжте там. Телците са много чувствителни към докосване, така че се възползвайте максимално. Да, шията е най-чувствителна, така че един лек масаж ще му хареса много.

Близнаци
Ръцете и пръстите
Мъжките ерогенни зони при Близнаците са ръцете. За тях в леглото важи правилото: подхождайте към обикновените неща по необичаен начин и ще получите неочаквани резултати! Мъжът Близнаци ще се радва, ако поставите устните си върху дланта им, оближете пръстите му, особено върховете, които са пълни с нервни окончания. Тези с мръсно въображение могат да го свържат с орален секс, а въображението може да направи чудеса. Вътрешната страна на ръката е особено чувствителна както към докосвания, така и към целувки. Използвайте въображението, ръцете и езика си около ръцете му и той ще се разтопи от страст.

Рак
Гърдите и зърната
Раците са емоционални и за тях е важна любовната игра. Ерогенната им зона са гърдите и особено зърната. Да, точно така – ако искате мъж Рак, тогава трябва да знаете, че зърната на мъжете са чувствителни и играят важна роля в добрия секс. Не само можете да ги обсипвате с целувки и докосвания по време на любовната игра, но също и да прокарате ръце по тях по време на секс и гаджето ви ще се наслади на това просто докосване, изпълнено с нежност. Раците обичат и дълбоките и страстни целувки. За тях това не е безсмислено въртене на езика – там той се отдава напълно.

Лъв
Чесане по гърба
Мъжът Лъв в леглото има една важна черта на цар – обича да е център на внимание! Какво възбужда мъжете, родени в знака на Лъв? Вниманието и докосването по гърба. Ако искате да събудите спящия лъв, бъдете готови да дадете всичко от себе си. Въобще няма да прекалите, ако покриете леглото със стилни чаршафи, където той ще се чувства като на трон. Покажете, че ви е грижа за него. Мъжките ерогенни зони на Лъв са разположени на гърба. Ако можете да накарате някого да полудее с обикновен масаж или чесане по гърба, това е Лъва. Да, игрите на гушкане отнемат много време, но хей, казахме вече – нужно е внимание!

Дева
Стомахът и пъпа
Ако искате да знаете какви са мъжете Дева в леглото, тогава се пригответе за леден душ. Те се смятат за най-студените мъже. Това означава, че често вие ще сте инициатори на секса. Можете ли да го разтопите? Как да го възбудите? Мъжете Дева са студени, но запалете няколко искри на правилното място и ще получите огън! Мъжките ерогенни зони на Девата са разположени на стомаха. Не, не е нужно да го храните и да му правите вечеря. Може би е по-добре да му приготвите топла вана и фино да го съблазните, като докосвате корема му. Можете да го целунете около пъпа и след това да отидете по-ниско... до долната част на корема. А по-късно можете да слезете по-надолу!

Везни
Задните части
Ако споделяте леглото с мъж Везни, потърсете ерогенните му зони в долната част на гърба и задните части! За тях лекото пошляпване по дупето може да бъде добре планирана атака срещу техните ерогенни зони! Това е много чувствителна зона за този знак и можете да я стимулирате по много начини – от докосване с ръцете или устните в долната част на гърба и задните части, до удряне на дупето и пощипване. Не се колебайте да го хванете здраво за задника, докато правите любов. Ще видите, че нивото на удоволствие ще се повиши.

Скорпион
Цялото тяло
При Скорпионите няма заобикалки. Те знаят какво искат и го искат максимално. Мъжките ерогенни зони при скорпионите трябва да се търсят в цялото тяло. Всеки Скорпион има свой отровен трън и вие знаете къде да го намерите! Мъжът Скорпион е страстен и пламенен. Играта с пениса не е вариант на секса за него - това е просто любовна игра! Ако искате мъж, който приема работата си в леглото много сериозно, тогава имате нужда от мъж Скорпион. Ако страстта  е спорт за мъжа Скорпион той със сигурност ще бъде златен медалист в дисциплината. Той не зачита никакви граници и преследва до края своята избраница.

Стрелец
Бедрата и ханша
Ако търсите скрит бутон, който да събуди страстта в Стрелеца, започнете с бедрата и ханша. Почти всички части в близост до интимните му зони са чувствителни на допир и страстните целувки могат да ги разпалят. Външната част на бедрото е по-груба и е свикнала с ежедневни докосвания, но вътрешната е карта със скрито съкровище. Е, отидете от коляното нагоре и обсипвайте с целувките тялото му, като бавно стеснявате кръга. Либидото им ги превръща в супер артистични и изтънчени любовници. Те винаги са готови да изпробват нещо ново.

Козирог
Вътрешността на коляното
Може да изглеждат студени и непокорни, но мъжете Козирози имат специални ерогенни зони, които не биха хрумнали на всеки. За да стимулирате ерогенните им зони, използвайте въображението си. Ще ги откриете на задната част на коляното. Може би това не би ви хрумнало, но подобно на вътрешната страна на лакътя, вътрешността на коляното е по-чувствителна на допир и пълна с кръвоносни съдове близо до повърхността на кожата. Козирогът е издръжлив, страстен и верен партньор, така че който и да си има работа с него може да бъде спокоен, защото добре прекарано време му е в кърпа вързано.

Водолей
Необичайни пози
Водолеят е весел, отворен и приятелски настроен човек с приключенски дух. Ако свържем символиката на знака и пола, ще разберете, че за мъж Водолей върхът на сексуалното удоволствие е правенето на любов във вода. Той няма да има нищо против секса в басейна или под душа, но и на други необичайни места. Колкото по-необичайно, толкова по-добре! Водолеят обича също така и докосвания на необичайни части от тялото и няма нищо против необичайните пози! Понякога водолеят има леко садистични наклонности, но винаги се старае да осигури поне двоен и много качествен оргазъм на партньорката си.

Риби
Масаж на стъпалата
Всичко започва от стъпалата! Те са пълни с нервни окончания и има цели техники за масаж на краката и акупунктурни точки, които лекуват много болести. Така че защо да не повлияем и на сексуалното желание? За да събудите страстта в мъжа Риби, дайте му прелюдия под формата на масаж на стъпалата! И не е нужно да се ограничите само до масаж. Докоснете ги с ръце, устни, език и буквално ще му се подкосят краката. За мъжът Риби задръжките са безразлични и винаги си търси партньорка с нестихващо желание. Често обича да бъде в ролята на послушният и обожава сексът на стол, защото освен сексуално, му носи и чувство на релаксация.
14.01.2022, 11:00 часа
993 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha