Зимата е тук! Не тръгвайте към София, Е-79 между Мездра и Ботевград е блокиран от 2 катастрофи /снимки + видео/

Зимата е тук! Не тръгвайте към София, Е-79 между Мездра и Ботевград е блокиран от 2 катастрофи /снимки + видео/ Две катастрофи са затворили международния път Е-79 между Мездра и Ботевград, научи агенция BulNews.
Заради пътните инциденти минаването и в двете посоки временно е блокирано. На мястото на катастрофите има екипи на Пътна полиция, които работят по документирането им. 
През това време обаче опашката в посока София вече е достигнала отсечката между Враца и Мездра и продължава да се увеличава.
Обстановката допълнително се усложнява от трета катастрофа на моста над река Искър. ТИР е поднесъл на непочистеното шосе и се завъртял. Полицаите обаче бързо обработиха документите на шофьора и разрешиха тежкото возило да бъде преместено така, че да не пречи на останалите участници в движението.
Вероятно едва след час-два трафикът по международния път ще бъде възстановен, затова, ако можете да изчакате, не тръгвайте на път.
Видео вижте ТУК
11.01.2022, 09:05 часа
12217 3
Коментари

Друг питач

11.01.2022, 23:20 часа
А какви глоби ще бъдат наложени на тези които са участници в движението с неподготвени МПС за зимни условия и са създали неприятната ситуация?

питач

11.01.2022, 14:03 часа
Какво е възнаграждението по договорите за снегопочистване и как са спечелили обществените поръчки.

Димитрова

11.01.2022, 12:52 часа
Ми зимата пак ни изненада. Не зная за какво плащаме винетки и безбожни данъци! Срам!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha