Решено! Виктория Начева остава шеф на „Тролейбусен транспорт“ във Враца

Решено! Виктория Начева остава шеф на „Тролейбусен транспорт“ във Враца Досегашният шеф на „Тролейбусен транспорт“ във Враца Виктория Начева бе преизбрана за управител на транспортната фирма, научи агенция BulNews. 
Toва стана с решение на специална комисия към общината.
Тя отново ще оглави дружеството след проведен конкурс, в който бе единствен участник. Назначаването на Начева ще стане факт след като бъде утвърдена на заседание на общинския съвет, която ще се проведе в края на януари.
Припомняме, че преди месец местният парламент във Враца обяви конкурс за управител на дружеството, поради изтичащия 3-годишен мандат на досегашния началник. Сега тя поема транспортната фирма отново за същия срок. 
11.01.2022, 11:16 часа
1653 2
Коментари

dunhil4e

11.01.2022, 13:36 часа
Сега като се разбърка голямата далавера с милионите за тролейте ментета пешкира ще отнесе управителката Калинчо ще остане само с голямата комисионна от един милион подарък от Пашата.

Милен

11.01.2022, 13:25 часа
Във всички общински дружества и лечебни заведения към Общината ще си останат същите управители за това има само един кандидат това са гербери и Калин Каменов не дава на други, но ще свърши и неговото.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha