Областният управител на Враца Стефан Красимиров стартира процедура за годишни награди за работодател

Областният управител на Враца Стефан Красимиров стартира процедура за годишни награди за работодател Под егидата на областния управител на Враца Стефан Красимиров, за трета поредна година стартира процедура по номинация за годишни награди за работодател, инвестирал в здравословни и безопасни условия на труд в областта, съобщават от областната администрация.  
Основната цел на присъждането на наградата е да се насърчат усилията на все повече институции/организации, както и конкуренцията между тях, което на свой ред да доведе до по-ефективни политики, насочени към постигане на подобряване на условията на труд в област Враца.
Право да номинират имат работодателски организации, синдикати, работници и служители в предприятия, фирми и институции, неправителствени организации и медии на територията на област Враца.
Право да участват в конкурса имат всички фирми в сферата на: производството, услугите, както и институции на територията на област Враца в сектор – административна дейност.

Номинациите са в следните категории:
Инвестиция в подобряването на работната среда, с цел опазване живота, здравето и работоспособността на работниците и служителите.
Обучение на персонала, вкл. мотивационно, за познаване и спазване на здравословните и безопасни условия на труд.
Въведена иновация в подобряването на условията на труд.
Кандидатстването е по сектори (производство, услуги и административна дейност), като по същия начин ще се извършва и класирането от Областния съвет по условия на труд и последващото награждаване.
Срок за представяне на писмените предложения/номинации: до 00:00 часа на 10 март 2022 г., в секретариата на Областния съвет по условия на труд – област Враца, по електронната поща на Областна администрация – Враца: [email protected].
Церемонията по награждаването на класираните в конкурса:  „Годишни награди за работодател, инвестирал в здравословни и безопасни условия на труд в област Враца“ за 2021 година ще се състои на 28 април – Световен ден на безопасност и здраве при работа.            
25.01.2022, 15:39 часа
1066 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha