Ковид няма да ви попречи да гледате тенис на живо

Ковид няма да ви попречи да гледате тенис на живо Тенисът е любимият ви спорт и винаги, когато имате възможност сте около кортовете. Но с разгара на пандемията ви е все по-трудно да наблюдавате турнирите лично и търсите алтернативни начини, които да ви позволят да гледате на тенис на живо.
Всъщност, вариантите да гледате спорта, който ви вълнува не са никак малко. Просто трябва да разгледате стрийминг платформите, които предлагат тенис на живо и да се спрете на тази, която най-много ви допада. А можете да гледате тенис и ако влезете ето тук на живо.

Къде да гледате тенис на живо?
За да следите тенис турнирите, които ви вълнуват, най-добрият вариант е да потърсите стрийминг платформи и приложения, които предлагат услугата гледане на тенис на живо. По този начин ще можете да гледате почти всички популярни тенис турнири, които се провеждат по света.

Популярни сайтове и приложения за стрийминг на тенис

Tennis TV
Това е една от най-популярните стрийминг услуги за гледане на тенис турнири. Tennis TV разполага както с уеб сайт, така и с приложения за iOs и Android, които лесно можете да свалите на телефона си. Платформата предлага гледане на тенис на живо на 64 тенис турнира годишно, включително финали и мачове за ATP Cup, както и турнири, които се провеждат в различни страни като Miami Open, Rolex Masters и други.
Tennis TV е платена услуга и за да гледате тенис на живо трябва да заплатите абонаментна такса. Таксата може да бъде едномесечна или годишна, а сумата варира според страната, в която се провеждат турнирите.

Eurosport
Eurosport и Eurosport 2 са най-популярните спортни канали в света, които предлагат гледане на живо на изключително много спортове, в това число и тенис. За да получите достъп до платформата трябва да се абонирате и да заплатите определена такса, след което ще можете да гледате спорта, който искате директно и с перфектно качество. Освен това абонаментът ви дава достъп до богата и обширна информация за предстоящи и минали мачове, интервюта с популярни тенисисти, ексклузивни предавания, класации, прогнози, графици и друга интересна и полезна информация. Eurosport  ви позволява и да свалите и запазите най-интересните моменти от тенис мачовете, които да гледате, когато ви се прииска да се насладите отново на играта на любимия си тенисист.

Live Tennis Online
Уебсайтът Live Tennis Online ще ви отведе в света на тениса срещу малка и много разумна такса. За да гледате тенис на живо през  Live Tennis Online не се налага да теглите различни приложения, тъй като в момента, в който се абонирате получавате достъп до платформата директно през браузъра на лаптопа си.

Букмейкърски сайтове
Ако искате не само да гледате любимия си спорт, но и да се забавлявате като се опитате да познавате резултатите от тенис мачовете, можете да го направите, като се регистрирате в някой от букмейкърските сайтове. Към момента почти всички водещи сайтове за онлайн залози предлагат тенис на живо и само трябва да откриете този, който предлага стрийминг на турнирите, от които се интересувате. А ако не ви се търси, можете да гледате тенис на живо като влезете ето тук на живо.

The Tennis Channel
Това е телевизионен канал, който излъчва тенис турнири, мачове и друго съдържание, свързано с тенис както по телевизията, така през собствен сайт. Каналът има собствено приложение, достъпно за телефони под iOS. През сайта или приложението на The Tennis Channel можете да следите на живо мачовете за Купа Дейвис, ATP и WPA и още много други международни и регионални тенис турнири. За да гледате тенис на живо трябва да сте регистрирани и да заплатите годишна абонаментна такса. Каналът предлага и специална Премиум версия (The Tennis Channel Plus), при която  получавате достъп до 650 тенис мача, които можете  гледате онлайн напълно безплатно.
05.02.2022, 09:10 часа
752 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha