Кръв на пътя! Човек загина в тежка катастрофа с БМВ X5 в Монтанско, друг се бори за живота си

Кръв на пътя! Човек загина в тежка катастрофа с БМВ X5 в Монтанско, друг се бори за живота си Човек е загинал при тежка катастрофа с БМВ Х5 в монтанското село Благово, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Фаталният инцидент е станал снощи, минути преди 20.30 часа. 
Джипът със софийска регистрация БМВ Х5 Sport се е движeл от Монтана към Берковица, като зад волана му е бил 47-годишен водач от Смоляновци. Шофьорът загубил контрол над управлението и блъснал движещата се по пътното платно мотофреза с прикачено ремарке.
Вследствие на катастрофата е загинал 48-годишен жител на Благово, намиращ се в ремаркето. Пострадал е и водачът на мотофрезата - 40-годишен жител на селото, който е с черепно-мозъчна травма. Пострадалият е настанен в монтанската болница в тежко коматозно състояние, с опасност за живота.
На мястото пристигнал полицейски екип, който тествал водача на джипа за алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни.
Той е задържан в полицейския арест на районното управление в Монтана за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна 
09.02.2022, 09:51 часа
12856 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha