Извънредно! Шефът на РЗИ-Враца Орлин Димитров с инсулт, линейка лети към болница в Плевен

Извънредно! Шефът на РЗИ-Враца Орлин Димитров с инсулт, линейка лети към болница в Плевен Директорът на РЗИ-Враца Орлин Димитров днес се почувствал зле и потърсил медицинска помощ, научи ексклузивно агенция BulNews.
При прегледа било установено, че има съмнения за получен инсулт и затова местните лекари взели решение компрометираният администратор да бъде незабавно транспортиран към МБАЛ „Сърце и мозък“ в Плевен.
След  преминаването на изследвания на скенер станало ясно, че се касае за микроинсулт. По неофициална информация той е в добро общо състояние, но предстоят още допълнителни прегледи. По всяка вероятност директорът на здравната инспекция ще се наложи да излезе в дълъг болничен.
Причината за влошеното му здравословно състояние може да е в напредналата му възраст, но има и друг повод за това.
През изминалата седмица в РЗИ-Враца имаше екип от Министерство на здравеопазването, който проверява десетките сигнали за методите на работа на Орлин Димитров, както и публикации за публичното му отношение към опонентите му. Поведението на хората от София подсказало на скандалния шеф на инспекцията, че нещата са сериозни и може би ще се стигне до неговото отстраняване от поста. Един дълъг болничен би отложил това за времето, когато не се знае кой ще управлява министерството.
Орлин Димитров вече е излизал за дълъг период в болничен и това се случи при предишното му уволнение като директор на РЗИ.
Само времето ще покаже дали и сега става въпрос за подобно развитие на събитията около неговата спорна личност.
13.02.2022, 21:09 часа
12500 3
Коментари

МБАЛ

14.02.2022, 08:57 часа
Врачанската болница има голям авторитет и големи специалисти след като са решили да го транспортират в друга болница за лечение. Ето още едно доказателство за работата на ръководството на Врачанската болница.

Защо в Плевен?

14.02.2022, 08:33 часа
Защо не си седи У Враца и да се лекува при убийците във Врачанска болница или смята, че са некадърни и алчни и само плебса има правото да умира на рецепцията?

Народен лечител

13.02.2022, 21:31 часа
Не мога да разбера що Орлинчо не си седне на задника и да се радва на младата си женичка, ами още се бута в джаза?! Нима иска да пукне като директор?! Не си заслужава
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha