Простотия до шия: Хлапаци вилняха в центъра на Видин, опитаха да унищожат засадените дръвчета /снимки/

Простотия до шия: Хлапаци вилняха в центъра на Видин, опитаха да унищожат засадените дръвчета /снимки/ Тийнейджъри са вилнели в центъра на Видин, видя агенция BulNews.
Камерите на общината са заснели хулиганските им набези снощи, около 22 часа. От публикуваните в социалната мрежа кадри се вижда как група младежи атакуват дръвчетата на площада и се опитват да ги унищожат.
Без съмнение тяхното поведение е недопустимо и е необходимо родителите от своя страна да поемат контрола върху децата си и да се погрижат за тяхното възпитание.
Общинският съветник от Видин Юлиян Петров изрази крайното си възмущението от действията на хлапаците в пост във фейсбук, а под него заваляха негативни коментари, строго осъждащи постъпката на децата.
Някои от тях потърсиха сметка на общината за неупражения контрол от нейна страна:
"Къде е общинската охрана, която е длъжна да прави обход! Случва се на метри от общината. Лицата, които получават заплати, за да предотвратяват такива деяния, "храбро" качват снимки във фейса. Иначе спят в стаичката или пушат цигарки пред вратата на общината. И задължително с гръб към събитията. Жалко е, че децата ни постъпват така. Но такова е обществото ни. Ясно е, че домашното възпитание и личният ни пример някъде издишат. А институциите спят!"
26.03.2022, 13:31 часа
2879 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha