Марти-Парти от Видин разсмя публиката на „България търси талант“ с фалшивото си пеене /видео/

Марти-Парти от Видин разсмя публиката на „България търси талант“ с фалшивото си пеене /видео/ Млад видинчанин разсмя публиката на „България търси талант“ с фалшивото си пеене, научи BulNews.
Мартин Антов е на 22 години. От няколко години живее в София и работи в магазин за алкохол и цигари. 
Евелин Костова не пропусна да отбележи, че стайлингът му е „много интересен“, а той се похвали, че сам се е вдъхновил за него, като идеята за прическата е взел от приятел. 
Марти-Парти представи на журито авторска песен, като още в самото начало получи 3 хикса от Катето Евро, Евелин Костова и проф. Кантарджиев заради фалшивото си изпълнение. Тогава на помощ му се притекоха водещите Сашо Кадиев и Дани Петканов, които влязоха в ролята на негови адреналинки. Но и това не помогна, тъй като Николаос Цитиридис също не издържа и натисна червения бутон, с което прекрати забавлението за публиката, избухваща на фона на чалго-рапърското звучене на песента.
„Мартин за мен е плод на забранената любов между Криско, Папи Ханс и Лейди Би“, каза гръкът и му благодари, че ги е развеселил.
Журито беше единодушно в гласуването си, като и четиримата дадоха по едно „Не“, но го увериха, че е спечелил публиката, което е по-важно.

04.04.2022, 12:12 часа
3412 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha