Майка на 2 деца разказа как свали 44 килограма без усилия

Майка на 2 деца разказа как свали 44 килограма без усилия Англичанката и майка на две деца Саманта Нойс тежеше 104 килограма и беше любител на висококалоричните храни, но за седем месеца успя да свали 44 килограма. 
38-годишната британка разкри метода си за отслабване в Daily Mail.
Според Нойс тя често преяждала вечер, за да се пребори с тревожността. Нейната седмична диета се състояла от три пакета шоколад, шест пакета чипс, две опаковки сладки, хляб и масло и няколко чаши вино. 
„Криех се в черни широки дрехи и спрях да излизам с децата, 21-годишната Кортни и 13-годишната Алфи, защото не исках хората да знаят, че имат дебела майка“, признава тя.
Англичанката разказа, че веднъж в социалните мрежи е видяла снимка на жена, която се е променила много за кратък период и се е свързала с нея, за да разбере как е успяла да отслабне. 
Тя отговорила, че се е отървала от излишните килограми с помощта на ръкавна гастропластика – операция за отстраняване на част от стомаха с цел намаляването му. Тогава Нойс решава да тегли заем и да направи същата операция.
Нейни близки разказват, че след операцията тя се паникьосала, че никога повече няма да може да се храни нормално, и смятала, че е съсипала живота си.
„Беше тежко психически и физически, но когато започнах да виждам резултатите, се почувствах невероятно. Самочувствието ми започна да се връща“, каза тя.
Нойс признава, че след отслабването отношенията със съпруга и децата й се подобрили и тя спряла да носи черни дрехи, предпочитайки ярките цветове. Сега тя следи храната и порциите си и предпочита домашно приготвената храна.
13.05.2022, 14:32 часа
397 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha