Лесотехническа професионална гимназия - Берковица изпрати тържествено абитуриентите си /снимки/

Лесотехническа професионална гимназия - Берковица изпрати тържествено абитуриентите си /снимки/ Лесотехническата професионална гимназия изпрати поредното ято от гнездото си - випуск 2022 година.
На 13 май, с вълнуващо тържество Лесотехническата професионална гимназия - най-старото професионално училище в Северозападна България изпрати своите абитуриенти.
Гости на тържеството бяха Деян Еленков - Председател на ОбС - Берковица, който поднесе на г-жа Христова - Директор на Гимназията подарък и поздравителен адрес от кмета. Той с вълнение си припомни годините, когато е бил възпитаник на учебното заведение. На тържеството присъстваха учители, родители и бивши ученици.
Директорът на учебното заведение Христина Христова пожела на дванадесетокласниците здраве и успехи в реализиране на техните начинания. Тя с радост сподели щастието си, че на този празничен ден отново са в своята обновена сграда и, че много скоро отново ще прекрачат прага й . "Винаги съм твърдяла, че мястото не е толкова важно, а са важни хората в него", допълни още тя.
Г-жа Христова с гордост обяви, че първите двама студенти от випуска - Петя Коцева и Константин Пламенов от 12. б клас са приети в Лесотехническия университет след блестящото си представяне на най-престижното състезание в областта на горското стопанство - Националният горски многобой.
Петя Коцева и Иво Петров се обърнаха към своите учители от името на абитуриентите: "Това което искаме да Ви кажем, скъпи учители, е - за нас беше чест да сме част от най-старото професионално училище в Северозапада".
От името на родителите към учителите и абитуриентите се обърна Антоанета Филипова, която сподели, че нито за миг не съжалява за избора на учебното заведение за своето дете.
Музикален поздрав към всички отправи и Нейджъл Рачкова, ученичка от 3. ОУ "Иван Вазов" - Берковица.
Снимки за спомен, усмивки, топли думи и музика изпълниха двора на Гимназията.
На добър час! Желаем Ви здраве, сполука и щастливо бъдеще!
14.05.2022, 15:00 часа
923 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha