От последните минути! Известен врачански бизнесмен катастрофира край затвора, вкараха го спешно в операционната /снимки/

От последните минути! Известен врачански бизнесмен катастрофира край затвора, вкараха го спешно в операционната /снимки/ Оперират по спешност известен врачански бизнесмен след катастрофа във Враца, видя само репортер на агенция BulNews.
Лек автомобил „Фолксваген“ с немски номера, управляван от Младен Петров Младенов, идвал от кв. „Бистрец“. 46-годишният бизнесмен не видял движещата се по главния път врачанска „Шкода“, отнел предимството ѝ и последвал силен сблъсък. Втората кола била управлявана от млада жена, която искала да завие към квартал „Бистрец“.
Вследствие на удара има значителни материални щети, като и двата еърбега на „Фолксваген“-а са се отворили. Веднага след инцидента на мястото пристигна линейка и екип на полицията. Спешните медици прегледаха на място врачанския бизнесмен и го откараха към болницата, където в момента лекари се борят да спасят счупената му ръка. Пред спешното има много негови приятели, които са готови да дадат кръв, ако това се наложи.
Двете коли все още са на кръстовището, където е станала катастрофата, което затруднява движението в района. На мястото има екип на полицията, който работи по изясняването на случая.
 
19.05.2022, 13:42 часа
14616 3
Коментари

PA Q

19.05.2022, 19:19 часа
ГОЛЕМ МОШЕННИК

Гаден Врачанец кореняк

19.05.2022, 15:45 часа
Кармата работи много бързо

yhey

19.05.2022, 13:56 часа
Тоа колко да е известен с кола за 4 бона?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha