ЧСИ пусна на търг огромна къща в централната част на Монтана

ЧСИ пусна на търг огромна къща в централната част на Монтана Частен съдебен изпълнител пусна на търг огромна къща в Монтана, научи агенция BulNews. 
Имотът е с обща площ близо 600 кв. м., а сградата е на 4 нива. В сутерена има кухня, трапезария, дневна, антре, баня и тоалетна, два склада, парокотелно и склад за гориво. Първият етаж е с дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, антре със стълбище, а на втория има емпуре, дневна, спалня, баня, тоалетна и антре със стълбище. Има и мансарден етаж с кухненски бокс, трапезария, дневна, спалня, баня, тоалетна и складово помещение. Разгънатата застроена площ е 404 кв.м.
Къщата се намира на ул. „Димитър Талев“ № 21. Тя е собственост на жена от Монтана и мъжа ѝ грък, които са задлъжнели към банкова институция. Върху имота има наложена ипотека и възбрана от ЧСИ. 
Началната цена, от която започва наддаването за апетитния имот, е близо 134 000 лева. Огледи могат да се правят всеки понеделник, сряда и петък от 15 до 17 часа. Търгът ще се проведе на 28 юни от 15.30 часа. 
 
20.05.2022, 08:20 часа
2101 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha