Бивш руски шпионин: Оперираха Путин, здравето му се влошава

Бивш руски шпионин: Оперираха Путин, здравето му се влошава Руският президент Владимир Путин наскоро е претърпял операция за отстраняване на течност от корема на фона на нарастващите спекулации, че здравето му е в упадък, твърди профил в Telegram, цитиран от New York Post (NYP).
Той е претърпял операцията в четвъртък вечерта срещу петък сутринта миналата седмица, според телеграм канала "General SVR", за който се твърди, че е управляван от бивш руски шпионин.
По-нататък каналът се казва, че операцията на Путин и последващото възстановяване са били прикрити на следващия ден с помощта на технологията "deepfake", за да се симулира присъствието му във видеоклипове от насрочено заседание на съвета за сигурност на Русия.
Твърденията на "General SVR" не са потвърдени, а войната в Украйна е белязана от очевидни пропагандни усилия и от двете страни.
Миналата седмица в канала се появи информацията, че руският президент е записал предварително кадри в опит да прикрие бъдещи операции и планира да използва двойници, ако е необходимо.
Въпреки че мистериозното изявление е един от водещите източници на предполагаема информация за здравето на Путин през последните седмици, други по-утвърдени медии също повдигнаха въпроси относно здравето на руския президент.
През април руското разследващо издание The Project съобщи, че Путин е бил редовно посещаван от онколог и спекулира, че лидерът страда от рак на щитовидната жлеза.
Докладът включваше и списък с други заболявания, пред които е изправен той, от хокейни наранявания до болки в гърба от инцидент при конен спорт.
Появи се и информация, че Путин се къпе в кръв, извлечена от еленови рога, които се отрязват, докато растат и все още са пълни с прясна кръв. Отвратителните "бани с рога" са алтернативна терапия в Алтайския регион на Русия, който граничи с Казахстан и Монголия. Онези, които вярват в лечението, твърдят, че баните подобряват сърдечно-съдовата система и подмладяват кожата, обяснява The Project.
22.05.2022, 15:19 часа
1548 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha