Депутат от ДПС: Кирил Петков ме заплаши

Депутат от ДПС: Кирил Петков ме заплаши Ръководството на Парламентарната група на ДПС обяви, че премиерът Кирил Петков лично е заплашил депутата от движението Станислав Анастасов преди няколко седмици като е замесил името на координатора по санкциите, който е с ранг на посланик в Съединените щати, Джеймс О`Брайън.
"Кирил Петков се опита да ме привика с жест. Застанах на дистанция около метър и половина - два, за да може все пак да се чуваме. Не държа някой да ми говори на ушенце, ние сме против тези неща. Той ми каза: "Аз ще ви оправя". Не повярвах на ушите си, казах "Моля", а той повтори: "Аз вас ще ви оправя", разказа Атанасов.
И допълни: "Каза "Джеймс О`Брайън е името на човека, до три седмици очаквайте новини". Приканих го да излезе на трибуната и да го повтори, а той се облегна назад и каза: "До три седмици очаквайте новини". Имаше колеги зад мен, от групата, между другото, така че има достатъчно свидетели на случката", уточни още Анастасов.
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, съобщи че ПГ внася в деловодството на парламента проекторешение за създаване на временна анкетна комисия за казуса с енергийния проект "Южен поток". "Установяване на всички факти и обстоятелства по твърденията на министър-председателя, а и не само за тях - всичко онова, което се е случвало около така наречените "потоци", каза лидерът на ДПС.
25.05.2022, 12:32 часа
422 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha