Трагична развръзка! Почина жената, блъсната от кола навръх имения си ден във Враца /снимка/

Трагична развръзка! Почина жената, блъсната от кола навръх имения си ден във Враца /снимка/ Жената, която беше блъсната от кола на Гергьовден във Враца, е починала след продължителна борба за живот във врачанската болница, научи агенция BulNews. Трагичната ирония в случая е, че инцидентът е станал навръх имения ден на жената, а шофьорът, който я помел, също празнувал във фаталния ден.
Припомняме, че зловещата катастрофа стана в ранния следобед на булевард „Европа”, до блок 201 и за нея съобщи първо медията ни. 52-годишната Гена тръгнала да пресича пътното платно, когато била блъсната от лек автомобил „Шкода” с врачанска регистрация. 

Кървав Гергьовден! Кола помете жена във Враца, лекари се борят за живота ѝ /снимки/

От жестокия удар жената получила мозъчен кръвоизлив и лицеви травми. Тя незабавно била откарана с линейка към врачанската болница, където лекарите направили всичко по силите си, за да спасят живота ѝ. Тя била настанена в хирургичното отделение, но рязко се влошила, вследствие от травмите, и била приета по спешност в реанимация. Там тя прекарала 20 дни, била контактна и дори в последните си дни се шегувала със съпруга си, който се грижел за нея. В края на миналия месец обаче състоянието ѝ отново се влошило, изпаднала в кома, а на 30 май издъхнала. 
„Шкода”-та била управлявана от младо момче на име Георги. Навръх имения си ден той пътувал откъм Кулата към Враца. Във въпросния ден шофьорът разказа пред наш екип, че забелязал пешеходката отдалече и се опитал да я заобиколи, но в последния момент тя променила посоката си на движение и я блъснал. Пробата му за алкохол и наркотици е отрицателна. 
Предстои на младежа да бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост
06.06.2022, 10:14 часа
7464 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha