Ученици с гневни коментари: Г-жа Росица Генова от Математическата във Враца ни тормози, самоубилият се Румен не издържа на заплахите ѝ /доказателства/

Ученици с гневни коментари: Г-жа Росица Генова от Математическата във Враца ни тормози, самоубилият се Румен не издържа на заплахите ѝ /доказателства/ Ученическите групи на децата от Математическата гимназия във Враца в инстаграм буквално преливат от гневни коментари заради самоубийството на техния приятел Румен, видя репортер на агенция BulNews.
За тежкия инцидент съобщи още във вторник вечерта единствено нашата медия.

Огромна трагедия! 14-годишно момче от Математическата във Враца се самоуби заради преписване на класно

Почти всички пишещи са единодушни, че голямата вина за крайното решение на ученика от VIII г клас е в бруталното отношение на преподавателката по математика Росица Генова. Именно тя е човекът, който хваща Румен да преписва по време на класното в понеделник и го заплашва, че ще му напише двойка и така ще остане да повтаря класа. Очевидно крехката психика на детето не е издържала това унижение и още същата нощ то се самоубива.
В своите коментари учениците не пестят обидните думи за учителката от Русе Росица Генова, като методите ѝ на преподаване са определени като твърде спорни.
Същото мнение изразиха и няколко родители, които се обадиха в редакцията на медията ни. Всички са категорични, че някои по-смели коментатори вероятно биха определили преподавателката по математика като моралния убиец на 14-годишния Румен. Това, разбира се, би била много крайна оценка, но е сигурно, че поведението на Росица Генова има пряка връзка с решението на нейния ученик да сложи край на живота си.
Вчера всички, които са преподавали на починалото дете, са били събрани при директорката, но на този етап не е ясна целта на това рандеву. Грозно впечатление на учениците обаче им е направило поведението на г-жа Росица Генова в сряда, която се е държала все едно, че нищо трагично не се е случило.
Вчера от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ публикуваха обръщение, в което официално признаха за трагичния инцидент с техен ученик:
"Днес е тъжен ден за общността на ППМГ „Акад. Иван Ценов“. Загубихме наш ученик, съученик и приятел, за когото всички скърбим. Трагедията е огромна, защото винаги сме възприемали училището ни като едно своеобразно семейство, в което всеки е ценен. Затова молим една лична и семейна трагедия да не бъде използвана за търсене на евтина популярност.
Нека всички бъдем смирени и съпричастни със скръбта на близките".

Самоубийството на ученик от елитно училище може би ще успее да събуди Инспектора по образованието във Враца и някой експерт все пак да поговори със съучениците на Румен. Може пък да чуят истини, които ще спасят живота на други деца…
16.06.2022, 08:50 часа
23934 12
Коментари

6o6o

16.06.2022, 17:48 часа
Не зная какви са тези ученици писали коментарите. Четейки писанията мога само да предположа, че са от Карлуково. То бива простотия и неграмотност ама това минава всякакви граници. Те не могат името си да напишат правилно, тръгнали математика да учат.

Admin

16.06.2022, 17:16 часа
Днешната младеж е погром, ако се самоубиват на контролни от 8-ми клас, нагоре не знам, какво ще правят, по-добре теглете ножа отсега.

h5n1

16.06.2022, 17:07 часа
Ахахаха, ебати резила сте по тия ,,елитни" училища. Повече правописни грешки от iq, познайте си децата!

родител ПМГ

16.06.2022, 16:28 часа
А дали редакцията знае, че има и други постове на ГРАМОТНИ ученици в защита на тяхната учителка? Засрамете се, нямате право да вменявате такава вина на тази жена!

Родител

16.06.2022, 15:04 часа
Какво целите с тази статия? Какъв е този абсурд? Няма как писихически здрав човек да сложи край на живота си, без значение каква е причината! Защо трябва да се ругае учител, който си е свършил работата и не си е затворил очите?

Родител

16.06.2022, 14:32 часа
Малеее, ама някои коментари са написани с правописни грешки!!!

IRINA

16.06.2022, 13:57 часа
Къде е ролята на майката?

CC

16.06.2022, 13:51 часа
Адмирации за учителката,дай Боже повече такива учители!А пишлеметата ,който пишат против нея ще излезнат от гимназията тотални некадърници!

Христова

16.06.2022, 11:11 часа
Съболезнования на семейството! Но как не ви е срам да търсите сензация на гърба на учителката! Вършила си е работа жената. Какво да направи, като го хване да преписва, да го похвали ли? Но едва ли това е причина за нещастния случай.

s1488

16.06.2022, 10:16 часа
С този правопис как са стигнали до осми клас?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha