Мъжете, с които не бива да си лягаш, защото те чака огромно разочарование

Мъжете, с които не бива да си лягаш, защото те чака огромно разочарование Ако ви се прииска да имате връзка за една нощ, трябва да знаете, че с този тип мъже не е добра идея да пробвате с пози от Кама Сутра. Най-доброто решение е да се оттеглите. Защо? Ей сега ще ви се изясни.
С кои мъже не бива дори да си помисляш да си лягаш?

Приятелите са завинаги табу
Гаджето или любовникът на вашата приятелка са абсолютно забранени. Най-добрите приятели са подарък, който трябва да се цени. И ако между вас се появи съперничество за мъжко внимание, тогава връзката ще бъде разрушена безвъзвратно. Вашият най-добър приятел също не бива да е в списъка за интимни развлечения. Освен ако не сте сериозно влюбени един в друг - тогава всичко би следвало да е наред.

Любовник на фирмено парти
Какво може да се случи на едно фирмено парти, никой не знае със сигурност. Но, за да не ви се налага да се изчервявате на следващата сутрин при вида на колегите, откажете се от прекомерната консумация на алкохол, както и от контакта с шефа или някой друг красавец. Дори ако работният плот или кабината в тоалетната обещават да ви „покрият“ добре. Първо, опасността да бъдете „хванати“ във всеки един момент е напълно реална. Второ, клюките могат да съсипят кариерата ви. Неизбежно ще започнат разговори, че искате да постигнете повишение по такъв нетрадиционен начин или просто сте „леки“. Ако все пак сте запалени по колега, тогава се отдайте на плътски удоволствия на друго място, защитено от любопитни очи, например - в хотел.

Бившият
Бившият ви любовник /или мъж/ ще остане завинаги в паметта ви. Но, ако връзката ви е приключила с причина, тогава нека това си остане така. Някои ястия могат да се претоплят и пак да са вкусни, но бившата връзка - не! Новата среща в леглото ще доведе в повечето случаи до разочарование, а тъкмо скоро сте го преодолели! Не забравяйте, че сексът не е всичко. Той не трябва да засенчва уважението към самите себе си и собствените ви интереси.

Съседът
Съседите мъже могат да бъдат много полезни и приятни. Но, женени или не, те трябва да бъдат табу. Поне за спонтанен еднократен акт, който първоначално се таксува като кратко приключение. На следващата сутрин, обаче, със сигурност ще дойде и неудобството, когато се разминете на стълбището. Ако е било сериозно за него, но не и за вас, тогава ще възникнат сериозни трудности. Помислете дали имате нужда от такава драма там, където живеете.

Знаменитост
Мнозина мечтаят за интимно преживяване с някоя знаменитост. Но като цяло знаменитостите разглеждат феновете единствено като опция за една нощ, която ще бъде забравена на следващия ден. Ако мечтаете това, значи няма проблем. Но ако искате нещо повече, тогава е по-добре да се откажете от интимността със звезда, в противен случай това ще завърши с разочарование за вас.

Жененият
Дори ако е много привлекателен и казва, че е изключително нещастен в брака, не се поддавайте на изкушението. В противен случай рискувате просто да му попълните колекцията от завоевания. Още по-зле са мъжете, които отиват на почивка сами и още преди да заминат си търсят любовница за страстни нощи в хотела. Те или отчаяно се нуждаят от физическо удоволствие, или се смятат за неустоими. Но вие не сте играчка за една нощ, винаги помнете това!
24.06.2022, 11:00 часа
821 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha