Ломската болница получи награда за най-добри COVID практики на медицинските оскари

Ломската болница получи награда за най-добри COVID практики на медицинските оскари Събитието, което ежегодно отличава високия хуманизъм и отговорност на лекари, болници, клиники и екипи, с доказани значими постижения в областта на медицината, се проведе на 17 юни в Пловдив. Тазгодишното експертно жури отличи с най-висока оценка работата на лечебното заведение в ситуация на пандемия.
Д-р Георги Савков, управител на МБАЛ – Лом, получи лично наградата и благодари за оказаната чест и внимание - лечебното заведение да е сред отличените в тези престижни награди. „Като ръководител на МБАЛ „Свети Николай Чудотворец“, съм уверен, че именно отдадеността и постоянството на всеки един наш служител ни водят към успехи като днешния – да сме сред най-добрите в страната", сподели той.
Номинациите за тазгодишното издание са направени от здравни организации, специализирани медии и ресорни журналисти. Организатор и инициатор на събитието е агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR, която има зад гърба си десетки престижни събития. Партньори са  организации от всички сфери на медицината.
Специални гости на събитието бяха Генералният консул на Република Турция в Пловдив Корхан Кюнгерю, както и партньорите на церемонията от Центъра за защита правата в здравеопазването, Националното Сдружение на Частните Болници, предаването "Духът на здравето" с водещ Неделя Щонова и други, които връчиха златните статуетки. Водещи на церемонията бяха журналистът Патриция Кирилова, генерален мениджър на организатора на събитието – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън и емблематичното лице на Пловдив и любим глас на България – актьорът Златко Павлов. Празничната вечер бе открита с дълбоката душевност на Родопите, изразена чрез музиката на гайдаря Славчо Кехайов и златния глас на Сийка Хълбукова.
20.06.2022, 16:48 часа
679 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha