Връчиха дипломите на 115-ия юбилеен випуск на СУ „Христо Ботев“ във Враца /снимки/

Връчиха дипломите на 115-ия юбилеен випуск на СУ „Христо Ботев“ във Враца /снимки/ На официална церемония връчиха дипломите на 115-ия юбилеен випуск на СУ „Христо Ботев“ във Враца, видя репортер на BulNews.  
Успешно дипломиралите се зрелостници са 64, като юбилейни грамоти за отличен успех от курса на обучение в гимназиален етап бяха връчени на 25 дванадесетокласници. 
С почетен знак-значка за успех от курса на обучение Отличен (6.00) и резултати от ДЗИ Отличен (5.55), за призови отличия от национални форуми и без наложени наказания от Педагогическия съвет бе удостоен Явор Цвети Чукачев.
От името на Училищното настоятелство, председателят Юлиян Кирилов връчи парични награди на зрелостниците с успех от курса на обучение Отличен (6.00) и много добър успех на ДЗИ.
„Най-важното е да се чувствате сигурни в себе си, да знаете какво искате и какво можете, и като се обърнете назад да виждате винаги пътя към вашето училище“, обърна се към дванадесетокласниците директорът на училището Виктор Кръстев.
 „Скъпи абитуриенти, ръководството и педагогическият екип на Средно училище „Христо Ботев“ – Враца Ви пожелава да бъдете целеустремени, да имате смелостта да мечтаете и куража да сбъднете целите си. Помнете, че вие можете да променяте всичко, защото сте „Ботевци“, горди, смели и силни!“, пожелаха от ръководството на зрелостниците.
21.06.2022, 10:50 часа
2838 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha