Агенцията по заетостта си търси кадър в Монтана, вижте какви условия предлага

Агенцията по заетостта си търси кадър в Монтана, вижте какви условия предлага Агенцията по заетостта обяви конкурс за старши експерт за структурата си в Монтана, научи агенция BulNews. Вакантната позиция е в сектор „Посреднически услуги“. 
Длъжността е свързана с  координиране, консултиране и методическо подпомагане дейността на дирекциите ”Бюра по труда” за регистрацията и посредническите услуги. Сред задачите на бъдещия служител е изготвянето на отчети, становища, информации и справки. Той отговаря за реализирането на програми, проекти и мерки за заетост и обучение, финансирани от бюджета на Агенцията по заетостта, от структурните фондове на ЕС и от други международни източници, включително схеми от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и др.
Основна месечна заплата за длъжността варира от 710 до 1146 лева, в зависимост от професионалният опит на избрания кандидат.
Мераклиите за поста трябва да имат висше образование в степен „Бакалавър“, за предпочитане в направленията „Социални, стопански и правни науки”, „Педагогически науки”, „Природни науки, математика и информатика”, „Технически науки”. Изисква се и поне година трудов стаж с области на дейност: информиране, консултиране и предоставяне на услуги на граждани; участие в реализацията на програми и проекти, финансирани от фондовете на Европейския съюз и от други международни източници; изготвяне на различни видове документи - анализи, прогнози и други.
Необходимо е кандидатите да имат знания в областта на нормативните и поднормативни актове, свързани с дейността на Агенцията по заетостта и териториалните ѝ поделения, както и умения за ползването им. Те трябва да имат обективност на преценката, да могат да аргументират предложенията си, да работят добре в екип, да са комуникативни и да изграждат ефективни партньорства в администрацията и извън нея. 
Подборът ще протече на три етапа: по документи, тест за определяне на познанията в професионална област и интервю за преценка нивото на притежаваните компетентности.
Желаещите да опитат късмета си могат да кандидатстват до 28 юни. 
 
22.06.2022, 16:55 часа
951 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha