Ударна спецакция! Криминалисти закопчаха бандит, отглеждал наркооранжерия във вилна зона в Лом /снимки/

Ударна спецакция! Криминалисти закопчаха бандит, отглеждал наркооранжерия във вилна зона в Лом /снимки/ Криминалисти са задържали криминално проявен, отглеждал наркооранжерия във вилна зона в Лом, съобщиха от МВР.
Той е бил заловен в хода на специализирана полицейска операция по линия "Наркотици" във вилна зона „Садовете“ в Лом. В  района над павилион "Окопа", в изоставен имот с гъста растителност, униформени заловили 43-годишен криминално проявен и осъждан от крайдунавския град. Мъжът се грижил за 33 растения от вида на конопа, окопани и привързани към импровизирани колове. Те са с височината от 25 см до 1.8 метра, като непосредствено до тях са намерени и иззети саксии и празни туби от минерална вода. Във вилна постройка в двора на имота са открити туби с вода и обособен резервоар за съхранение на дъждовна вода. 
При задържането му хитрецът направил опит да изхвърли от джоба на панталоните му полиетиленов плик, съдържащ 5 пакетчета със 6.4 грама суха зелена листна маса канабис, но това не останало незабелязано от униформените. 
При последвалото претърсване в дома му в Лом са иззети още 7 саксии със засадени в тях канабисови растения и две електронни везни. 43-годишният е задържан в полицейския арест на РУ Лом за 24 часа. По случая са образувани досъдебни производства по чл. 354в и чл. 354а от НК. 
 
29.06.2022, 09:55 часа
1947 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha