Без изненада: Георги Семерджиев засичан да шофира и "Мерцедес" S класа с полицейски буркан

Без изненада: Георги Семерджиев засичан да шофира и "Мерцедес" S класа с полицейски буркан Георги Семерджиев е бил засичан да шофира сив „Мерцедес“ S-класа с полицейски буркан. Въпреки това очевидно нарушение няма данни Семерджиев да е бил санкциониран от служителите на СДВР.
Още повече че в полицията добре познават автомобилите, които се ползват със специален статут на движение и сред тях почти няма лимузини, които са с друг цвят, освен черния. 
Преди седмица се разбра, че три дни след катастрофата приятел на Семерджиев е унищожил четири чувала с вещи, които бившият футболист оставил в другия ползван от него лек автомобил „Мерцедес“. Близки на Семерджиев твърдят, че той имал мания да ползва полицейски атрибути при шофиране.
Така че шофьорът-убиец не е имал една стоп-палка и един полицейски буркан, които бяха открити в катастрофиралия джип, а няколко комплекта, с които били оборудвани всичките му автомобили. В автомобилите, ползвани от Семерджиев, винаги имало и по няколко чифта номера, освен оригиналните, предимно швейцарски и немски.
19.07.2022, 15:27 часа
1192 1
Коментари

Република България :

19.07.2022, 21:49 часа
Още ли е жив този Боклук , а ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha