Няма край! Поредният неграмотник затапи с колата си тротоар във Враца /снимки/

Няма край! Поредният неграмотник затапи с колата си тротоар във Враца /снимки/ Още едно неграмотно паркиране вбеси врачани, научи BulNews. За поредния наглец, проснал колата си на тротоар в града под Околчица, сигнализира наш редовен читател. Той изпрати кадри, на които се вижда как софийски лек автомобил "Пежо" е спряно на място, обособено за преминаване на пешеходци на ул. "Вратица", в посока хотелски комплекс "Чайка".
В района всеки ден е пълно с хора, решили да се порадват на красотата на Врачанския Балкан, които обаче изпитват сериозни затруднения с придвижването си към Вратцата, тъй като върху тротоарите и от двете страни на пътя винаги са спрени коли. Така се налага пешеходците да слязат на шосето, с което застрашат живота си, за да заобиколят "препятствията" и след това отново да се върнат на тротоара, който повечето хора знаят, че е направен именно за тях.
Ясно е, че тази безумна мода в областния град никога няма да отшуми, но врачани се надяват все повече нагли водачи да бъдат санкционирани и да научат къде може и къде не трябват да паркират своите возила.
05.08.2022, 08:40 часа
3306 1
Коментари

онзи

06.08.2022, 21:07 часа
Интересно след статията мозъците не спират на Ул. Остри връх след кръговото където има знак забранено спирането и престоя! Защо се правят, че не ги виждат от години, както и тези от сервиза?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha