Бомба в BulNews! ЦИК изхвърли член на ОИК в Борован, карал БМВ-то си пиян на мотика

Бомба в BulNews! ЦИК изхвърли член на ОИК в Борован, карал БМВ-то си пиян на мотика Централната избирателна комисия освободи член на общинската избирателна комисия в Борован заради шофиране след употреба на алкохол, научи ексклузивно агенция BulNews. 
В ЦИК е постъпил сигнал за наложено наказание „лишаване от свобода“ на Калин Димитров Ценов и от комисията изискали копие от споразумението му със съда. От архивите станало ясно, че около 19.10 часа на 30 април, на улица във Враца, той управлявал лек автомобил БМВ, модел „325 ТДС“. Калин бил спрян за проверка и бил тестван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел солидните 2.78 промила в издишания от него въздух.  
Магистратите от Районния съд във Враца му наложили наказание „лишаване от свобода” за 5 месеца, като изпълнението му е отложено за срок от 3 години, считано от датата на одобряване на споразумението. На нарушителя е отнето и правото да управлява МПС са срок до 6 месеца. 
След като разбрали за издънката на Калин, вчера той веднага бил освободен от длъжност. 
Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в 3-дневен срок от обявяването му.
16.08.2022, 15:55 часа
3603 1
Коментари

а така

16.08.2022, 16:12 часа
И сега онова прАсе Бецинска, кво че прави? А! Тия са си един за друг двамцата хахахахаха
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha