Ексклузивно в BulNews! Шофьорът на джипа от страшната катастрофа на Е-79 между Мездра и Ботевград е д-р Григор Томов, в „Пирогов“ се борят за живота му

Ексклузивно в BulNews! Шофьорът на джипа от страшната катастрофа на Е-79 между Мездра и Ботевград е д-р Григор Томов, в „Пирогов“ се борят за живота му Шофьорът на джипа от страшната катастрофа на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград е известният врачански доктор Григор Томов, научи ексклузивно агенция BulNews.
За тежкия пътен инцидент медията ни съобщи минути след като неговата „Тойота“ Ландкрузер се удари челно в цистерна с газ.

От последните минути! Тежка катастрофа затвори Е-79 между Мездра и Ботевград, 6 линейки летят към болници /снимки/

Шефът на Онкодиспансера във Враца е карал дървосекачи, които бил наел да работят за него през деня. Всички са били в японския джип. Томов опитал да избегне удара с цистерната, която в опит да зобиколи многото дупки на пътя се блъснала челно в него. Медикът има фирма за добив на дървесина.
В момента д-р Григор Томов е в противошоковата зала на „Пирогов“, където колегите му се борят за живота му. 60-годишният лекар е с политравма и с множество тежки наранявания. Следващите часове са решаващи и на този етап никой не смее да прави прогнози за здравословното му състояние.
22.08.2022, 22:30 часа
25757 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha