Рекорд! Само за един ден 101 812 души четоха новините на агенция BulNews /статистика/

Рекорд! Само за един ден 101 812 души четоха новините на агенция BulNews /статистика/ Вчерашният ден е исторически за екипа на агенция BulNews.
За първи път броячът ни измери рекордна стойност, която е над 100 000 читатели за 24 часа с над 250 000 импресии. Постижението е толкова значително, че за сравнение ще посочим, че всички останали новинарски интернет портали в Северозападна България, взети заедно, нямат и 50% от този резултат. Цифрите са видими в сайта на медията ни и всеки може да се убеди в безпристрастната статистика.
Поставянето на този рекорд е закономерно следствие на професионалната работа на екипа на информационния лидер. Публикуването на бързи и точни новини стана запазена марка на BulNews и очевидно това се харесва на читателите ни.
Само през последните два дни ние ексклузивно съобщихме за кончината на двама врачански бизнесмени, както и за тежката катастрофа с д-р Григор Томов. Медията ни публикуваше непрекъснато подробности за тези и други събития в тази част на страната, което допринесе за поставянето на този рекорд.
Ако има скептично настроени хора, нека да си направят сайт и да опитат да работят на новинарския терен, за да видят дали могат да съберат 101 812 читатели за 1 ден. В момента някои дребосъци се правят на големи новинари, но собствените им комплекси бавно ги убиват.
За екипа на агенция BulNews остава удовлетворението от високата оценка на нашите читатели, за която упорито работим всеки ден. Обещаваме, че ще ставаме все по-добри!
24.08.2022, 09:13 часа
2315 1
Коментари

Верен фен

24.08.2022, 20:34 часа
Браво
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha