Берковица бе домакин на Национален лагер-сбор по приложно колоездене /снимки/

Берковица бе домакин на Национален лагер-сбор по приложно колоездене /снимки/ На 16 август Цветана Петкова – Треньор на Клуб по приложно колоездене, Берковица посрещна в Берковица деца велосипедисти, показали най-добри резултати в Републиканските шампионати за 2022 година, съобщиха от общината-домакин.
За времето от 16-21.08 се проведе лагер сбор в състав Цветана Петкова – Ръководител на лагер сбора, Вячеслав Трендафилов – Треньор от Берковица, Марина Танчева – състезател от Берковица, Стела Трифонова – общ. Челопеч, Стефани Овчарова и Радослава Иванова – състезатели от Етрополе, Даниел Атанасов – състезател от град Челопеч, Пресиян Тошев – състезател от Берковица, Георги Комитов – състезател от община Челопеч и Георги Станчев – състезател от Пирдоп.
Лагер сборът завърши успешно. Децата определени да участват в Европейския шампионат са:
- Марина Танчева от Берковица;
- Пресиян Тошев от Берковица;
- Стефани Овчарова от Етрополе;
- Георги Комитски от Челопеч.
По време на лагер сбора децата се срещнаха със зам.-кметът на Берковица Спаска Георгиева, която им връчи подаръци и им пожела да бъдат здрави, успешни и да сбъдват мечтите си. Благодари им за ентусиазма и усилията, които полагат по време на подготовката.
Треньорът на децата Цветана Петкова им припомни трите основни мотивиращи думички по пътя към успеха – дисциплина, труд и отговорност. Тя сподели, че се надява те да останат приятели и занапред и ги призова където и да са винаги да носят България в сърцето си и мисълта за успеха да бъде свързана с родината, а усмихнатите им лица да бъдат обърнати към българското знаме, което винаги ще им напомня за нея.
Припомняме, че през последните години берковските велосипедисти са заемали винаги първи места и са амбицирани да постигнат успехи на предстоящия Европейски шампионат по приложно колоездене.
 
24.08.2022, 16:51 часа
958 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha