Добре дошли в бъдещето: „Елит тийм секюрити“ лови престъпници с модерен софтуер с изкуствен интелект /снимки+видео/

Добре дошли в бъдещето: „Елит тийм секюрити“ лови престъпници с модерен софтуер с изкуствен интелект /снимки+видео/ Врачанската охранителна фирма „Елит тийм секюрити“ за пореден път изпревари събитията, научи агенция BulNews. Със същата бързина, с която лови престъпници, компанията внася нововъведения, познати ни само от холивудските екшън филми. Фирмата е внедрила изкуствен интелект, който помага на служителите в тяхната денонощна работа срещу престъпността. Модерният софтуер следи човешкото поведение, разпознава лица и автомобилни номера, проследява обекти и известява в реално време всяко движение или промяна в охраняваните от фирмата обекти. 
„Елит тийм секюрити“ е официалният и единствен партньор в Северозападна България на лидера в интелигентните системи за видеонаблюдение „AxxonSoft”. Портфолиото на компанията на пазара за безопасност и сигурност има над 150 000 проекта с инсталирани 2.5 милиона камери. 
Във Враца и региона вече са интегрирани над 50 аналитика на частни и държавни обекти, разказа главният технически ръководител и мениджър по иновациите в „Елит тийм секюрити“ Лъчезар Иванов. С помощта на видеоанализатора с изкуствен интелект на „AxxonSoft“ служителите в охранителната фирма вършат своята работата още по-ефективно, тъй като той им помага да намерят това, което търсят, по-бързо и по-точно, с което могат да предвидят и предотвратят тревожните ситуации. 
Това вече дава резултат и с помощта на модерните технологии от фирмата са предотвратили не едно престъпление. Пример за успешната съвместна работа на охранителите и изкуствения интелект е залавянето в крачка на крадци в търговски обект в село Паволче, клип от който може да видите по-долу. От кадрите ясно личи ефективността както на софтуера, засякъл нарушителите, така и на служителите, реагирали светкавично. 
Благодарение на успешното сътрудничество с търговския мениджър на „AxxonSoft“ за Балканите Антон Младенов, от „Елит Тийм Секюрити“ обещават в най-скоро време още повече обекти да бъдат оборудвани с модерните видеоанализатори. Те могат да бъдат монтирани както на частни имоти, така и на места от обществено значение, за да могат да бъдат предотвратявани и разкривани престъпления. 
Ако искате да защитите имуществото си, не се колебайте - „Елит Тийм Секюрити“ ви казва „Добре дошли в бъдещето!"





19.09.2022, 08:30 часа
6226 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha